måndag 29 december 2008

Eat me, baby!

Natten mellan fredag och lördag var rätt märklig. Träffade bland annat på en gammal bekant som berättade väldigt personliga problem för mig. Inget konstigt kanske förutom de faktum att vi aldrig varit särskilt nära, utan alltid just bara bekanta. Vi var på punkklubb och drack sedan folle på olika platser till halv sex på morgonen. Det var riktigt trevligt förutom några incidenter utmed vägen. Ibland är man ett as utan att veta om det. Man borde helt enkelt tänka lite mer och oftare. Fick allt som allt två ordentliga as-poäng under ledigheten.

En vän somnade på mitt golv. Han låg raklång med armarma i kors på bröstet och hade inte ens någon tanke på att använda madrassen som fanns tillgänglig ungefär 1 meter ifrån honom. Nej nej, har du en gång gett upp så går du fan inte tillbaka till värdigheten. På morgonen hade han i och för sig nyutvecklad reumatism, men det förtjänade han väl.

Dagens blog: http://suicidefood.blogspot.com/
En rätt skojig (alternativt vidrig) blogg om bilder/loggor där djur föreslår att du ska döda och äta dem, med en smaskig sås såklart.

Inga kommentarer: