måndag 22 december 2008

Vad som var och vad som komma skall

Min stackars kropp och själ har fått sig en rejäl prövning i helgen.
I fredags var det först häng på bondegatan, sen Pet Sounds och sen Kvarnen. Eftersom alla vet att man går till Kvarnen emst för att det är fritt inträde och öppet till 3, så var det något av en total misär när det visade sig att de börjat ta 80 spänn i inträda. Fuck you Kvarnen, vi har inte haft så jättemånga bra ögonblick ihop, men nu är det slut med det ändå.

Lördag var god kinesisk mat på Lao Wai. Veganscampin var märklig men skinkan och tofun var grym. Dessutom var vi där med en som kunde de speciella regler som man måste hålla sig till. Han är väldigt Soup Nazi, kocken där, så det är inte direkt stället du ber om soja på.
Sen var det julfesten med massor av fint folk som spelade. Det var riktigt bra spelningar rakt igenom. I ena banden var iofs sångarn så full att det var lite som att titta på en bilolycka, men han verkade glad och det lät okej, så det funkade ändå.

Jag hitade även en bloggkändis på dansgolvet, och uppenbarligen skrek jag denna i örat. Där ser man så det kan gå när man är entusiastisk klockan 2 på natten.
Sen blev det i alla fall konsig efterfest på Urvädersgränd till klockan halv sju på morgonen. Var inte ens i närheten av människa när jag stupade i säng.
Låg hela söndagen på soffan och drömde mardrömmar om ett väntrum för barn som skulle våldtas. Det var väldigt obehagligt, men det säger väl sig självt.

Just ja, jag har börjat kolla på
My Own Worst Enemy också. Den är rätt bra, men framförallt får man snuskstirra på Christian Slater i timtal. Han är ju ett as, men han ser inte illa ut nånstans.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Kvarnen...en gång i tiden hade de en inofficiell skimming-garanti (& en DJ som blåvägrade spela Stone Roses' "I Wanna Be Adored").

Hur är Carmen sedan rökstoppet infördes förresten?

Donny H sa...

En celebritääät...

in cell sa...

valross: carmen ja....det som tidigare officiellt till och med hette Röket. Det är väl som vanligt i övrigt, förutom att det luktar crustfrilla och finns en nedervåning.

donny: du eller christian? du får inte få hybris nu bara för att du blev kändisspottad, eller vänta! det har du du ju redan!